Post by subzatancaka on Mar 12, 2022 23:02:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Japanese Grammar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Japanese Grammar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب کریستال های نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Japanese Grammar 2022 version ▞▞▞
لذت ببرید، چگونه می توانم 4.99 دلار را پرداخت کنم؟ دکمه بالای آن معمولاً کار نمی کند.
ترجمه های انگلیسی خیلی خوب نیست. قیمت برای انگلیسی شکسته خیلی زیاد است. برای 5 پوند، من انگلیسی کامل می خواهم.
Japanese Grammar Educación gue
این به خوبی کار می کند و مطالب زیادی را ارائه می دهد که در درس های بسیار مختصر تقسیم شده اند. ایده آل برای افرادی که گرامر را در فواصل زمانی کوتاه متعدد در طول هفته مطالعه می کنند، اما برای پرخوری نیز مفید است.
استفاده از آن آسان، کاربر پسند و برای مبتدیان بسیار مفید است زیرا توضیحات و مثال های اضافی برای درک بهتر دارد.
بسیاری از اشتباهات، توصیه نمی شود
من این را دوست دارم
واقعاً خیلی به من کمک می کند. با تشکر از این برنامه ها
تبلیغات پاپ آپ کمی آزاردهنده هستند
کاربر پسند آن است. من به راحتی می توانم الگوهای دستور زبانی را که می خواهم مطالعه کنم پیدا کنم. با تشکر
رابط کاربری خوب و بسیار سازمان یافته. عالی برای یادگیری گرامر، چیزی که برنامه در مورد آن است!
این برنامه تبلیغات بیش از حد دارد اما نسخه iOS چنین تبلیغات آزاردهنده ای ندارد که تجربه کاربری بسیار بهتری نسبت به این نسخه اندرویدی دارد. امیدواریم این برنامه بتواند برخی از تبلیغات را کاهش دهد.
برنامه خوبی است، اما من فقط می خواهم بگویم، لطفا رمانجی را در هیچ به روز رسانی آینده اضافه نکنید. این فقط با افرادی که واقعاً می خواهند ژاپنی را با استفاده از هیراگانا یاد بگیرند مشکل ایجاد می کند
برنامه مفید من حالت تست را دوست دارم و پاسخ را توضیح می دهم.
برنامه خوب و برای من بسیار راحت است.
Japanese Grammar Lernen qen
برنامه بسیار خوب است تنها مشکلی که من پیدا کردم این بود که تلاش برای پیدا کردن چیزی در برنامه بسیار دشوار است.
بهترین کار برای یادگیری گرامر گرامر کامل با نمونه های تست
Imo، این بهترین برنامه برای توضیح گرامر ژاپنی است
تا اینجا خیلی عالیه!! بسیار مفید!! این یک سوال بزرگ است، اما اگر راهی برای دیدن ترجمه تحت اللفظی جملات نیز وجود داشته باشد، واقعاً قدردانی خواهد شد! گاهی وقتها طول میکشد تا بفهمم چرا کلمات خاصی را میبینم که استفاده میشوند اما بعداً در ترجمه نیامدهاند. برای یک مبتدی، گاهی اوقات تشخیص اینکه یک کلمه است یا یک ذره یا صرف، می تواند سخت باشد! . فقط آن را بیرون بگذار عاشق این برنامه! متشکرم!
فاقد بسیاری از نکات گرامری اصلی واقعی از JLPT
استفاده بسیار آسان. با تشکر از شما برای این برنامه!
هیچ صدایی از کلمات ژاپنی ندارد
Dead Ahead: Zombie Warfare Strategi sdk
واقعا عالی است؛ فقط به یک گزینه همگام سازی برای پشتیبان گیری از پیشرفت نیاز دارد
برنامه عالی برای یادگیری گرامر ژاپنی در هر کجا.
آنقدر خوب است که حتی یک تست دارد تا ببینم چقدر فاصله دارید، من آن را دوست دارم
Japanese Grammar تعلیمی veyy
برنامه عالی، امیدوارم بتواند برای اندروید پای ارتقا پیدا کند
خوب است، اما اگر بتوانم از شر تبلیغات خلاص شوم بهتر است. آنها واقعاً من را از استفاده از آن منصرف می کنند.
در اختیار داشتن این فهرست کامل از دستور زبان JLPT واقعاً مفید است، و من واقعاً آن را دوست دارم، به خصوص از آنجایی که در واقع قصد ندارم در کلاس واقعی ژاپنی شرکت کنم، اما میخواهم با استانداردهای JLPT همگام باشم. با این حال، برخی از مشکلات وجود دارد. چند تا از جملات را به دوست ژاپنی ام نشان دادم و او گفت ژاپنی طبیعی نیست. همچنین درک انگلیسی کمی سخت است. میشه چند جمله طبیعی تر بذارید و انگلیسی رو درست کنید لطفا؟ این واقعا کمک خواهد کرد. با تشکر.
مثال ها کمی نه، خیلی سخت 🤧🤧.
آفرین!
ای کاش برای هر جمله صدایی وجود داشت.
تبلیغات خوب سازماندهی نشده و با صدای بلند اغلب ظاهر می شوند.
حتی سطح "بسیار مبتدی" عبارات مثالی دارد که پیچیده هستند و برای یک مبتدی خیلی کاربردی یا ساده نیستند. از عباراتی استفاده کنید که در زندگی روزمره اتفاق می افتد! بیشتر مثالهایی را که اغلب نمیشنوید.
عالیه
من عاشق برنامه های شما هستم، من از برنامه های دستور زبان ژاپنی و کانجی پورو استفاده می کنم. استفاده آسان، و به خوبی کار می کند.
خیلی خوب است، با این حال، می توانید گزینه ای برای بزرگ کردن فونت ها اضافه کنید؟ من از آن روی صفحه نمایش 10 اینچی HD (نه فول اچ دی)، با تراکم 149ppi استفاده می کنم، برخی از کاراکترها کمی تار هستند.
آیا برنامه ای برای اضافه کردن خواندن با صدای بلند متن مثال دارید؟
ترجمه ضعیف 🐣
بسیار مفید! حالت تاریک عالی خواهد بود، و همچنین یک رابط جذاب تر و فونت بزرگتر (کانجی در آن فونت کوچک به سختی دیده می شود).
من سادگی برنامه را دوست دارم، فکر می کنم برای بررسی نکات گرامری عالی است، اما حاوی خطاهای زیادی در ترجمه های نمونه است. اگر گزینه ای برای گزارش آسان آن خطاها وجود داشته باشد تا بتوان آنها را برطرف کرد، بسیار عالی است.
در حال حاضر یادگیری زبان ژاپنی بسیار آسان است با تشکر از شما برای این برنامه.
پشتیبانی برنامه فوق العاده کارآمد است. دوست دارم در این صدا داشته باشم.
اولین چیزی که می خواهد این است که به کارت SD گوشی خود دسترسی داشته باشید. قطعا نه. من هرگز چنین مجوزی نمی دهم. فوق العاده سایه داره
برای تمرین دستور زبان و ساختار جمله ژاپنی عالی است.
یک برنامه عالی دیگر سازماندهی منظم تمام نکات گرامری فوق العاده است، اما به خصوص تست های تمرینی jlpt. بهترین از همه این است که یک بار دیگر برگه های متوسط و پیشرفته داشته باشید. شخصاً اندازه فونت من را آزار نمی دهد، اما یک حالت شب عالی خواهد بود.
شما واقعاً کار خوبی داشتید! فقط یک پیشنهاد برای افرادی که مطمئن نیستند برای یادگیری گرامر از کجا شروع کنند، منظورم این است که بخشی برای ULTRA BEGGINER وجود دارد، اما کاش می توانستید آن را از ابتدا سفارش دهید تا آنها تشخیص دهند که چه چیزی خواهد بود. هنگام شروع در گرامر ژاپنی ضروری است (با عرض پوزش برای انگلیسی شکسته)
سلام توسعه دهندگان برنامه شما خسته کننده است... خیلی سخت است.. حتی من می دانم N3 می خواستم N5 پاس کنم، نتوانستم؟ اما یک برنامه دیگر من نمره 100٪ گرفتم اما در برنامه شما 20٪! حالت خوبه؟ این کار را نکنید، زیرا اگر کسی شروع به یادگیری کند، با قبولی در آزمون شما گیج می شود!
رتبه بندی بر اساس چیزی است که اکنون می بینم. این برای همه برنامه هایی که تا به حال استفاده کرده ام یکسان است. همچنین، برخی از نکات گرامری همچنان دارای غلط املایی هستند. (به عنوان مثال، یکی که باید به معنای مثبت باشد، اما در نهایت منفی است.) لطفاً پشتیبانی از حالت افقی را اضافه کنید و به کاربران اجازه دهید مقیاس فونت را تنظیم کنند. (در تبلت اندرویدی خیلی کوچک است) بسیار متشکرم.
مفید