Post by subzatancaka on Mar 12, 2022 22:59:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code več vse ▞▞▞
▞▞▞ Candy Legend 2022 version ▞▞▞
Candy Legend Інше fji
toliko oglasov
Candy Legend Інше fji
Candy Legend Rekreacyjne iuj
Candy Legend Rekreacyjne iuj
Enostaven za igranje, medtem ko sprostite svoj um
Prosimo, naj imajo naloge zavihek z darilom, dnevnim bonusom, hišnimi ljubljenčki in obvestili. Naredite tudi dodatne poteze, dajte dragulje na koncu ravni.
Izgledalo je res srčkano. Začel sem jo igrati, in druga stvar, za katero je stara gospa rekla, da je prisegala z besedo Bog. Poznam nekatere ljudi, ki jim to ni pomembno, toda za nekatere od nas to krši dogovor. Zaradi nje brišem igro, preden sploh začnem.
Precej enako kot vse druge igre Match 3
Ta igra mi je zelo všeč, imaš eno, ki je samo Candy Manor s to igro. Jaz sem na najvišji točki in ni nalog, zakaj ne bi mogel iti ven in opravljati naloge tam zunaj, zato namesto tega delam to igro tukaj in prišel bom tako daleč in upam, da ne bom imel težav z govorjenjem, kot je stopnja 1650 nekaj stopenj želim narediti še nekaj. Želim igrati to igro naprej. Resnično rad igram kul, ni težko igrati Mislim, da bi vsak užival v igranju te igre. Delajte na igri
To je tako zabavna igra, zato jo imam pet zvezdic res ni izguba časa, prav tako ni zaostajanja 😊 zdaj sem navajen, všeč mi je
lepo, a preveč oglasov
ljubezenska igra, ampak oglas po vsakem krogu
Zelo lepa igra z ljubko grafiko
Enostaven za igranje, ne pretirano pri oglasih. Dober posel!
polno oglasov in ne morem iti aheah, ker moram to napisati ....
toliko oglaševanja je prekinjeno
Sploh ne tako, kot pravi naslov. Ko sem ga prenesel. Samodejno sem bil odpeljan v igro genie 3. SMH. WTH! Ne priporočam za prenos.
Preveč poceni oglasov za otroke.
Za številne dodatke, sicer dobra igra. Ne morem kupiti nobenih diamantov ali česar koli drugega, je napisano v kitajskem pismu.
preveč oglasov
oglase je treba filtrirati
Preveč oglasov
Ko se raven poveča, bi moralo biti težko igrati kot izziv, vendar je normalno igrati dobro časovno podajo
Za večino istih plošč premalo raznolikosti drugih, ki jim je všeč
ta igra je zelo dolgočasna
Ta igra je precej pridevnik, vendar zelo moteča z dodatki, ki se pojavljajo ves čas
Zelo mi je všeč ta igra. Sem na stopnji 1595. Zabavno in enostavno, a postane težje. Najboljši način, da to postane izziv, je ustvariti povečanja ... čim več na eni ravni in jih nato izklopiti vse hkrati. Naj bo vsaka stopnja imela najbolj spektakularno zmago! Razumem, da so oglasi potrebni; niso preveč nadležni.
Zelo mi je všeč. Dobro oko za roke (koordinacija)
Težko vam je dati oceno z zvezdicami, vaša zahteva od mene je bila kmalu. Igral sem nekaj iger in do zdaj je bilo zabavno. 👍
To igro je bilo zelo enostavno igrati 😘😘😘
Ta igra je ena mojih najljubših. To je zahtevno, a zabavno in zmagovalno. Oglasi so običajno 5 sekundni, tako da niso slabi. Super bi bilo, če za vsako nalogo ne bi bilo toliko zvezdic. To je moj edini predlog. Sicer mi je všeč in lahko igram ure in ure, dokler mi ne zmanjka življenj.
Za številne oglase
Vse je enostavno in ima veliko manj oglasov kot druge igre.
grafiko, enostavno
zabavno je, da bo odstranil preveč oglasov
Mnogi oglasi se naveličajo čakanja na predvajanje
Prej je bilo v redu, vendar posodobitev ni imela NOBENIH novih ravni. Vse, kar je naredilo, je, da je grafiko spremenilo v NAJGRDO stvar, kar sem jih kdaj videl v svojem življenju.
Igra mora postati težja, saj se faze nadaljujejo ... 4-letni otrok lahko brez težav igra to igro
Zabavno! Z nivoji bi moralo biti težje! naj bo tudi zanimivo.
Všeč mi je ta igra. Toda tako žalostno, da ni mogoče varnostno kopirati v našem računu. Ko ponastavite svoj pripomoček, morate začeti znova od 1. stopnje.
Candy Legend Інше fji
Garfield™ Rush Hərəkət wza
Sem začetnik 😔
Preveč oglasov