Post by subzatancaka on Mar 12, 2022 22:56:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Line Color 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Line Color 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać tokeny zwiększające ▞▞▞
▞▞▞ Line Color 3D 2022 version ▞▞▞
Bardzo dużo reklam a tak do gra fajna. Też sie może znudzić po czasie
Nie fajna gra
Uwielbiam tę grę bardziej niż cokolwiek innego, przeczytałem wszystkie pozytywne komentarze i dla nich, wyłącz połączenie sieciowe, a reklamy się zatrzymają !!! Byłem zirytowany reklamami i wyłączyłem kartę wifi i reklamy się zatrzymały !!! Dziękuję za stworzenie tej gry ❤️♥️🧡
Line Color 3D Santai tqop
To najgorsza gra na świecie, której nigdy bym nie zrozumiał. Wygląda dobrze w reklamie, kiedy grasz, ale w rzeczywistości jest naprawdę trudna i ciągle cię wysadza, kiedy nawet nie uderzasz, a dzieciaki się nie włączają mój tablet to najgorsza gra w historii nie rozumiem tego lub po prostu zajmujesz dużo miejsca na tablecie i nie musisz tego robić, więc jest to najgorsza gra w historii na całym świecie świat i nie powinieneś tego dostać nie dostać gry nie dostać gry nie dostać
Nie fajne to głupie
Zawsze dodaje reklamę, jeśli nie dałbym mu 5 gwiazdek, czasami nie pozwala pominąć reklamy i zawsze prosi mnie o ocenę
Bardzo doskonała gra
Ta gra jest bardzo fajna. Daję mu 5 gwiazdek. To jest bardzo łatwe.
Gra jest w porządku, ale jest zbyt wiele dodatków. Na początku jest około 6 na dziesięć poziomów, ale potem staje się 10 na 5 poziomów. Nie polecam tej gry nikomu.
gra jest nudna dlatego tylko 3
Nawet okkkki
Gra bardzo fajna, ale cały czas reklama
gra fajna ale jest co chwilę są lekcjami
Niemożna pobić lvl 1
gierka spoko wciaga i nawet nie ma az tylu namolnych reklam za kazdym zaliczonym czy przegranym lvl da sie fajnie nawet pograc tak wiec polecam 😊👍
Baby First Words, Flashcards & Educational Games 教育 qhp
Ta gra jest całkiem fajna👍🦄
Ta gra jest fajna ale denerwuje :-h (o)
Gra jest super jest dużo przeszli ale gra jest fajna polecam
Reklama Zadurzo
chciałbym, żeby było trudniej. dostęp VIP jest trochę bezcelowy, gdy odblokujesz wszystkie postacie monet. plus tak długo, jak grasz w trybie samolotowym, nie ma potrzeby korzystania z funkcji bez reklam. Po pewnym momencie ta gra jest dość powtarzalna.
dobrze, jeśli jesteś znudzony lub chcesz tracić czas. Ale upadek się skończył, gra mogła mieć dźwięk
Taka głupia gra. Tyle reklam. Zirytowana gra. Nie lubię tej gry. Odinstalowałem w ciągu 15 minut.
Podobała mi się ta gra, ale po skończeniu jest linia, której nie podoba mi się, że to linia, którą powinieneś zakończyć po skończeniu, dlaczego dodałem linię ...
Dałem mu 3 gwiazdki, ponieważ instalowałem go, a po zainstalowaniu i pokazywali, że nie można go zainstalować .... I nie dali żadnego problemu, że nie można go zainstalować ... Więc proszę ustrukturyzować ten problem....
Nie podoba mi się gra po pojawieniu się reklam na poziomie 3 Nienawidzę przyszedł
Sama gra jest fajna, ale system reklam zabija już mój nastrój grania w nią. Nawet gdybym chciał pozbyć się reklam, musiałbym płacić śmieszną sumę pieniędzy za grę, która nie jest warta swojej ceny, CO TYDZIEŃ. To nie jest gra, to proste oprogramowanie typu adware. Odinstalowany.
O mój Boże! Na początku, kiedy TYLKO go zainstalowałem, myślałem, że zniknie, ale tak nie jest! Na wszystkich przeszkodach fanowskich ostrza znikają i powodują usterki nie wiesz, gdzie to jest, to oczywiście nie jest częścią przeszkody! NIE KIERUJ TEJ GRY, uwielbiałem ją do tej pory😬😩 takie rozczarowujące
Jest to fajna gra, ale jedyną rzeczą jest to, że gdy grasz w nią przez długi czas, to się nudzi
Kolor linii to świetna zabawa. Możesz grać, gdy jesteś zły lub gdy potrzebujesz czasu w samotności. Ta gra polega na tym, że musisz przejść przez przeszkody, ale po prostu stukasz w linię !!!👍👍👍👍👍😉😉😉😃😃😃
Line Color 3D Gündelik jtw
Ułomstwo głupie ale zwalona gra to nie gra śmieć z ulicy dałbym 0 ale ,niestety, się nie da
To fajna gra na kolację, w którą powinieneś zagrać
Line Color 3D የተለመደ pms
To naprawdę zabawna i wciągająca gra, ale może być trochę nudna, ponieważ za każdym razem, gdy umrę, oglądam reklamę, nawet jeśli nie kliknąłem Kontynuuj. Poza tym to naprawdę fajna gra.
Nie widzę przeszkód, gdy jest glitch
poziom 5 jest trudny, ale za każdym razem, gdy dojdziesz do poziomu, pojawia się reklama
Gra Gra ale za dużo bardzo fajna reklama jejena chcesz?
Bardo fajna polecam a jak maszreklamy do włacz neta
Poziomy są zbyt trudne, bo jeśli pudełko dotknie czegokolwiek, ulegnie awarii
Takie sobie
Ta gra jest idealna. Brak reklam . Jeśli chcesz kontynuować, pojawi się reklama, jeśli nie będziesz kontynuować, możesz ponownie rozpocząć poziom. Kocham tą grę . Polecam i polecam zabawny wyścig 3D. Ja voodoo. Proszę o zrobienie więcej takich gier jak ta 2 gry. 😘😘😘🌹🌹🌹🎂😎😎🎂🎂🎂😎🍫🍫🍫🍫🍫.
Nadal lubię tę grę 😍, ale jest zbyt wiele reklam, za każdym razem, gdy przegrywam, zawsze oglądam i reklamuję😤, więc proszę, czy możesz naprawić grę😃
Ta aplikacja jest dobra, ale nie mogę przejść poziomu 3, ponieważ jest zbyt trudna
Tak więc gra jest niesamowita, ale jest wiele reklam, kiedy odbieram moje pieniądze... Ale gra się w nią bardzo fajnie....
To dobra gra, ale czasami, gdy oglądasz reklamę kontynuowania gry, uruchamia ją ponownie.
Ta gra mogłaby być przyzwoita, gdyby nie porwała gry z absurdalnymi opcjami wykorzystania danych, irytującymi reklamami i powtarzającymi się śmieciami. Zagrałem w jedną grę i odinstalowałem ją. Haniebny
Kolor linii jest niesamowity
Dałem te dwie gwiazdki, bo reklam jest za dużo i ciężko jest Wam zobaczyć przedmioty, zanim nawet w Was trafią
to świetny pomysł na grę, byłby relaksujący, ale ma o wiele za dużo reklam. Zawsze dodaje po przejściu jednego etapu, czyli stresu, kiedy to, co po prostu chcesz odstresować